Skip to main content
  • Vertrouwenspersoon

Vertrouwen is een groot goed en tegelijk kwetsbaar. Als organisatie en ondernemer heb je de intentie om een veilige werkomgeving te creëren. Als extern vertrouwenspersoon hebben wij hierin bij veel van onze klanten een rol die we integer, zorgvuldig en met Aandacht vervullen. Door te fungeren als onafhankelijk meldpunt voor een breed scala aan thema’s, die gaan over integriteit en de organisatie kunnen schaden.

Een vertrouwenspersoon bij Aandacht Arbo is in eerste instantie een van onze coaches. Je kunt gemakkelijk een los abonnement afsluiten waarbij je een vast vertrouwenspersoon krijgt die samen met de organisatie de integriteit en veiligheid van je organisatie bewaakt en probeert te borgen. De vertrouwenspersoon positioneert zich als zodanig binnen je organisatie. Hij/zij krijgt een gezicht. We zetten ons in om zoveel mogelijk te handelen binnen de veiligheid, dialoog en bijstand van de melder.

Heb je een dilemma, een gevoelige precaire situatie of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Renske via 0251 – 273 883 of mail naar vertrouwenspersoon@aandachtarbo.nl. We denken graag met je mee.

Informatie over Vertrouwenspersoon

Ik leg graag uit wat onze werkwijze met betrekking tot Vertrouwenspersoon is en om te kijken of wij u daar mee kunnen helpen.

Als u het onderstaande formulier invult, neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Wil je dat Renske per telefoon of e-mail contact opneemt? *
Select Service
User does not have a bookings license.
× Contact? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday