Skip to main content
  • Verzuimbegeleiding
    voor werknemers

Als het leven je om de oren slaat en je te maken krijgt met ziekte en veranderende inzetbaarheid is dat al erg genoeg! Samen met jou en je werkgever begeleiden wij je in dit proces. Dat betekent dat we kijken naar de mogelijkheden en waar je blij van wordt. Wat kan bijdragen aan je herstel. We begeleiden het proces, maar zijn ook je luisterend oor. Wij hebben Aandacht voor jou en we zijn nieuwsgierig naar jouw behoefte, je mogelijkheden en wat jou kan ondersteunen in deze tijd.

Wil je even sparren? Bel ons op 0251 – 273 883. We staan voor je klaar.

Wat kan je verwachten van een casemanager / inzetbaarheidscoach?

Een toelichting over wat je kunt verwachten van de inzetbaarheidscoach/casemanager en van Aandacht Arbo, de arbodienst van jouw werkgever en dus ook voor jou. Wij werken als casemanager ter ondersteuning van jullie beide, tijdens jouw veranderde inzetbaarheid. Door regelmatig contact blijven wij op de hoogte hoe het met je gaat en over jouw re-integratie plannen binnen de mogelijkheden die je op dat moment hebt. Medische informatie hoef je met ons niet te delen en wat we vastleggen is volgens de AVG-richtlijnen en wordt gedeeld met jou. Wij voeren graag het gesprek met je op basis van je mogelijkheden en wat je nodig hebt om die optimaal te benutten. Op deze wijze kunnen we samen onderzoeken of je eventueel een aanvulling nodig hebt ter bevordering van jouw herstel. De naam Aandacht Arbo nemen wij serieus; we werken met aandacht voor jou.

Bij langdurig verzuim brengen wij je stap voor stap op de hoogte van de nodige activiteiten omschreven in Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld wanneer jouw verzuim langer duurt dan 6 weken, of wanneer er eerder een advies nodig is, word je uitgenodigd voor een consult met de bedrijfsarts. Daarnaast onderhouden wij contact met jouw werkgever over de voortgang van jouw herstel en de nodige vervolg stappen. Het zou bijvoorbeeld kunnen dat de werkgever een tijdelijke aanpassing in jouw takenpakket moet maken om het mogelijk te maken dat jij weer kunt starten met (opbouw van) jouw werkzaamheden. Wij begeleiden jullie binnen de wet- en regelgeving en bieden je een luisterend oor. Mochten er onduidelijkheden zijn, stel je vragen, daar zijn wij voor.

Informatie over Verzuimbegeleiding
voor werknemers

Ik leg graag uit wat onze werkwijze met betrekking tot Verzuimbegeleiding
voor werknemers is en om te kijken of wij u daar mee kunnen helpen.

Als u het onderstaande formulier invult, neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Wil je dat Renske per telefoon of e-mail contact opneemt? *

Tenant name or Sharepoint token data not defined.Please O365 check base plugin setting tab.

× Contact? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday