Skip to main content
 • Over ons

Aandacht werkt. En daarom is de Aandacht Groep ontstaan. Vanuit passie en nieuwsgierigheid voor de mens en wat hem/haar beweegt of in beweging zet. In jou, maar ook in jouw organisatie zit zoveel potentieel en talent verborgen. En dat is wat ons drijft. We geloven dat dit start met het weten wie je bent, waar je voor staat en wat de missie van jouw organisatie is. We zijn nieuwsgierig naar dat verbogen potentieel en talent. Want, wanneer je het potentieel en talent van jezelf en je organisatie volledig benut, is succes en plezier de output.

We zijn benieuwd naar de kansen, naar dat wat er nog verborgen ligt. En dat doen we met aandacht. Wanneer het leven je om de oren slaat en je ziek bent. Wanneer je even uit balans bent en het mentaal zwaar hebt. Of als je een sparringpartner nodig hebt of een adviseur voor jouw HR-beleid: wij werken op maat en sluiten ons aan bij jouw behoefte en de fase van jou en je organisatie.

Wil je vrijblijvend kennis met ons maken om te horen wat we voor je kunnen betekenen? Dat kan via onderstaand formulier waar je een half uurtje (vrijblijvend) kunt sparren met een van onze professionals. Leuk om je te ontmoeten. Wil je de rest leren kennen? Ons team vertelt graag waar ze voor staan.


Kennismakingsgesprek

Kernwaarden

 • Nieuwsgierig
  Vindingrijk, out of the box en binnen wat kan en werkt

 • Doortastend
  Autonoom, Doelgericht en vanuit ‘de bedoeling’

 • Veerkracht
  Energie, veerkracht, levenskunst/kracht & gezondheid

 • Ontwikkeling
  Vanuit potentieel in beweging

 • Eigenaarschap
  Vanuit je positie verantwoordelijkheid nemen

× Contact? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday