Skip to main content
  • Casemanagement

Aandacht Werkt! Als het leven je om de oren slaat en je krijgt te maken met ziekte en veranderende inzetbaarheid, dan heeft dat impact op jou en op de organisatie. Als casemanager/inzetbaarheidscoach begeleiden we het proces en bewaken wij de wet- en regelgeving, met oog voor de individu en de organisatie.

Samen gaan we aan de slag om tot een passende oplossing te komen, die direct bijdraagt aan de inzetbaarheid. Samen geven we hier maximale invulling aan:

  • Volledige verantwoordelijkheid van de werkgever voor het voeren van eigen regie en het faciliteren van de mogelijkheden;
  • Verantwoordelijkheid werknemer en stimuleren van probleemoplossend vermogen;
  • De bedrijfsarts en de medische vaststellingen;
  • Contact houden en borgen van het proces samen met andere betrokkene met een (in)directe rol tijdens het (verzuim)proces

Vanuit de Wet Verbetering Poortwachter heeft het casemanagement een wettelijke status en rol gekregen. Door duidelijk casemanagement en een maatwerktraject kunnen werknemer(s) en werkgever daadkrachtig zoeken naar oplossingen. En dat is waar we voor staan: het optimaal benutten van de inzetbaarheid met werkplezier.

Wil je Coen spreken?

Informatie over Casemanagement

Ik leg graag uit wat onze werkwijze met betrekking tot Casemanagement is en om te kijken of wij u daar mee kunnen helpen.

Als u het onderstaande formulier invult, neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Wil je dat Coen per telefoon of e-mail contact opneemt? *

Tenant name or Sharepoint token data not defined.Please O365 check base plugin setting tab.

× Contact? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday